Om oss

Om oss

Manus
Jens Ganman är journalist, debattör, satiriker, författare, manusförfattare och musiker. Han har bland annat varit frilansreporter för SVT och Sveriges Radio. Nu är han även aktuell med den nya boken ”Det lilla landet som kunde”, som han skrivit tillsammans med Mustafa Panshiri. Den har nyligen väckt en hel del debatt i svenska medier och ligger just nu på andra plats på Bokus topplista inom samhälle och politik.

Regi
Fredrik Hiller är skådespelare och regissör. Han har spelat på teatrar som Playhouse teater, Örebro Länsteater och Dramaten samt medverkat i tv-serier som SVT:s Bron 2 och långfilmer som Robert Zemeckis Beowulf. Fredrik har även regisserat tjugo teateruppsättningar, och begick sin debut som långfilmsregissör med Psalm 21.

Skådespelare
Rasmus Dahlstedt är skådespelare, manusförfattare och regissör. Efter utbildningen på Scenskolan i Göteborg har han spelat klassiska teaterroller som Jean i Fröken Julie men också framträtt i film- och tv-sammanhang i både Sverige och Tyskland. Rasmus har medverkat i bland annat Gynekologen i Askim, Molanders, Johan Falk samt Kommissarien och havet.