Om pjäsen

Om pjäsen

Visselblåsaren – Vagina Dentata hade premiär 30 augusti 2018 på TeaterStudio Lederman i Stockholm. Åtta föreställningar visade sig inte räcka för att tillfredsställa den entusiastiska publiken varför spelperioden förlängts i Stockholm. Samtidigt pågår turné runt om i landet. Vill du se föreställningen i närheten av dig, kontakta oss på info@visselblasaren.com

Kommer ni ihåg Julian Assange? Ni vet han med det vita håret…? Han som blev anklagad för våldtäkt i Sverige och hamnade i husarrest på nån obskyr ambassad i utlandet?

Var inte han nån slags hjälte innan han kom till Sverige?

Wikileaks och allt det där Eller… Man glömmer så fort. Saker bara visslar förbi. Och hallå… ” ikileaks”… känns inte det väldigt 2008? Är det nån som ens bryr sig längre? Allt är ju ändå fejk news nu för tiden.

Det var faktiskt mycket enklare på 1980-talet när det satt en tant med tjocka glasögon – Gunnel Arrbäck – på Statens Biografbyrå och rent fysiskt, med en stor fysisk jättesax, klippte bort allt sånt svenska folket inte mådde bra av att se.

Åh, tänk om det kunde vara så nu!

Vad GLAD Morgan Johansson och Alice Bah Kunkhe skulle bli… minns ni förresten Cyndee Peters? Ja, ni som är under 50 gör nog inte det men hon är OCKSÅ med i den här pjäsen. Precis som alla de andra. Det låter omöjligt att få ihop men det får vi. Kan regeringen få ihop sin nya migrationspolitik så är allt möjligt.